top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka tandvård i Helsingborg idag!

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Helsingborgs invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. 

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

toothpaste-3067570_1920.jpg

Varför tandvård i Helsingborg med Shihabi Dental?

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ tandvård i Helsingborg för att hjälpa dig och din familj att uppnå ett hälsosamt och vackert leende.

Vår erfarna personal är dedikerad till att ge dig den bästa möjliga tandvård i Helsingborg, oavsett om det gäller en vanlig tandkontroll eller mer omfattande behandlingar som tandimplantat eller tandblekning.

Vi använder den senaste tandvårdstekniken och behandlingsmetoderna för att ge våra patienter de mest effektiva och skonsamma behandlingarna. Vår tandvårdstjänster inkluderar allt från regelbundna tandundersökningar och rengöringar till tandimplantat, tandställningar och kosmetisk tandvård.

Vad kostar det att boka tandvård i Helsingborg?

Hos Shihabi Dental kan du få tandvård i Helsingborg till rimliga priser. Priset för att boka tandvård hos Shihabi Dental varierar beroende på typ av behandling som behövs.

 

Vi har konkurrenskraftiga priser för våra tandvårdstjänster och vi strävar alltid efter att ge våra patienter den mest kostnadseffektiva tandvården.

För att få en exakt prisuppgift på din tandvårdsbehandling, rekommenderar vi att du bokar en konsultation med oss. Under konsultationen kan vår tandläkare undersöka din tandhälsa och ge dig en detaljerad behandlingsplan med de tillhörande kostnaderna.

medical-g7eca1f974_1920.jpg
DSC01065.jpg

Boka tandvård i Helsingborg?

Se vårt utbud av lediga tider genom att klicka på knappen nedan.

Vad för typ av tandvård erbjuds?

Vi på Shihabi Dental erbjuder en rad olika tandvårdstjänster i Helsingborg, inklusive allmän tandvård, kosmetisk tandvård, implantatbehandling, tandreglering och tandblekning.

 

Vi utför även akut tandvård och behandlar tandproblem som karies, tandköttsproblem och tandlossning.

Vi strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga tandvård i Helsingborg. Vi är övertygade om att genom att snabbt åtgärda tandproblem kan vi minimera smärta och undvika att tillstånden försämras ytterligare.

11062b_ba5e3a2b0bf54f568e207bb681d345ff~mv2_edited.jpg
DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page