top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka tandblekning i Helsingborg idag

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Helsingborgs invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. 

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

316842357_545860937405715_7719443245153976337_n.jpg

Hur fungerar tandblekning i Helsingborg på Shihabi Dental?

Tandblekning på Shihabi Dental i Helsingborg utförs av professionella tandläkare och tandhygienister. Processen börjar med en grundlig undersökning av dina tänder och tandkött för att säkerställa att de är friska och i bra skick för tandblekning.

Nästa steg är att ta avtryck av dina tänder för att skapa skräddarsydda blekningsskenor. Dessa skenor är gjorda av mjukt och flexibelt material som passar perfekt över dina tänder. Du kommer att få instruktioner om hur du applicerar blekgelen på skenorna och hur länge du bör ha dem på dig varje dag.

Före behandlingen

Innan du genomgår en tandblekningsbehandling i Helsingborg på Shihabi Dental finns det några viktiga steg att följa:

 1. Undersökning: Först kommer tandläkaren att undersöka dina tänder och tandkött för att säkerställa att de är i god hälsa och redo för blekning. Eventuella tandproblem, såsom karies eller tandköttsinfektioner, måste behandlas innan tandblekningen kan påbörjas.
   

 2. Rengöring: En noggrann rengöring av dina tänder utförs för att ta bort plack och tandsten. Detta hjälper till att förbättra tandblekningens effektivitet och jämnhet.
   

 3. Rådgivning: Tandläkaren kommer att diskutera dina förväntningar, behandlingsalternativ och eventuella risker eller biverkningar med tandblekningen. Det är viktigt att förstå processen och vara medveten om eventuella begränsningar.

Big Smile
Hos tandläkaren

Efter behandlingen

Efter en tandblekningsbehandling på Shihabi Dental är det viktigt att ta några steg för att säkerställa att resultaten behålls och att du behåller en god munhälsa:

 1. Undvik färgade livsmedel och drycker: För att förhindra att dina tänder missfärgas igen är det bäst att undvika färgade livsmedel och drycker som kaffe, te, rött vin, bär och tobak. Om du inte kan undvika dem helt, försök att begränsa deras konsumtion och skölj munnen med vatten efteråt.
   

 2. Regelbunden tandborstning och användning av tandtråd: Fortsätt att borsta tänderna minst två gånger om dagen och använda tandtråd dagligen. Detta hjälper till att avlägsna plack och förebygga tandproblem.
   

 3. Använd skonsam tandkräm: Välj en tandkräm som är skonsam mot dina tänder för att undvika att de blir känsliga efter blekningen. Tandläkaren kan rekommendera en specifik tandkräm för att behålla blekningsresultaten.

DSC01065.jpg

Boka tandblekning i Helsingborg

Se vårt utbud av lediga tider för tandblekning i Helsingborg genom att klicka på knappen nedan.

Vanliga frågor om tandblekning i Helsingborg

Hur fungerar tandblekning hos Shihabi Dental i Helsingborg?

Vid tandblekning hos Shihabi Dental använder de oftast en skräddarsydd blekgel som appliceras på tänderna. Denna gel aktiveras sedan antingen med hjälp av en laser eller genom att använda en speciell ljuskälla. Processen tar vanligtvis cirka en timme och kan ljusa upp tändernas färg betydligt.

Vilka typer av tandblekningsbehandlingar erbjuder Shihabi Dental i Helsingborg?

Shihabi Dental i Helsingborg erbjuder främst två typer av tandblekningsbehandlingar: In-office blekning, där behandlingen utförs på kliniken och tar ungefär en timme, samt skräddarsydda hemblekningskit som patienterna kan använda bekvämt hemma.

medical-g7eca1f974_1920.jpg

Vilka resultat kan jag förvänta mig efter en tandblekning hos Shihabi Dental?

Efter en tandblekning hos Shihabi Dental kan du förvänta dig att dina tänder blir flera nyanser ljusare. Resultatet kan variera beroende på dina individuella förhållanden och den valda behandlingsmetoden, men de flesta patienter upplever en märkbar skillnad.

DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page