top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka Airflow i Helsingborg idag!

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Helsingborgs invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. 

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

Tandläkare

Vad är airflow?

Airflow är en teknik inom tandvård som används för att rengöra och polera tänderna. Metoden innebär att en fin ström av luft, vatten och ett pulvrigt material sprutas på tänderna med hjälp av en speciell apparat. 

Airflow-behandlingen är för personer i olika åldrar som vill förbättra sin munhygien och uppnå en renare och friskare mun.

Hur går airflow-behandlingen till? Kan man göra den i Helsingborg?

Airflow-behandling är en skonsam och effektiv metod för att rengöra och polera tänderna. Genom att spruta en fin ström av luft, vatten och ett pulvrigt material på tänderna avlägsnas plack, tandsten och missfärgningar.

 

Behandlingen passar för personer i alla åldrar och kan vara till nytta vid regelbunden tandvård, inför speciella tillfällen eller som förberedelse inför kosmetiska ingrepp. Om du är i Helsingborg och intresserad av airflow-behandling, kontakta oss. Uppnå en renare och friskare mun med airflow-behandling.

11062b_ba5e3a2b0bf54f568e207bb681d345ff~mv2_edited.jpg
DSC01065.jpg

Boka airflow i Helsingborg?

Se vårt utbud av lediga tider genom att klicka på knappen nedan.

Varför göra airflow i Helsingborg hos Shihabi Dental?

Airflow-behandling hos Shihabi Dental i Helsingborg erbjuder enastående fördelar för din munhälsa. Vårt erfarna team av tandläkare och tandhygienister använder den senaste tekniken för att ge dig en skonsam och effektiv rengöring av dina tänder.

 

Med airflow kan vi avlägsna plack, tandsten och missfärgningar för att ge dig ett vackrare och friskare leende. 

DSC01845.jpg
DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page