top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka tandblekning idag

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Malmös invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. Vår klinik hittar du i Helsingborg.

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

316842357_545860937405715_7719443245153976337_n.jpg

Hur fungerar tandblekning på Shihabi Dental?

Hos Shihabi Dental erbjuder vi tandblekning av högsta kvalitet även för dig som invånare i Malmö. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister står redo att ta hand om dig.

 

Tandblekningsprocessen inleds med en noggrann undersökning av dina tänder och tandkött, för att försäkra oss om att de är i optimalt skick för tandblekning.

Efter undersökningen skapar vi skräddarsydda blekningsskenor genom att ta avtryck av dina tänder. Dessa skenor är tillverkade av mjukt och flexibelt material som passar perfekt över dina tänder. Vi förser dig med tydliga instruktioner om hur du applicerar blekgelen på skenorna samt rekommenderad tid för användning varje dag.

Förberedelser inför tandblekning

Innan du genomgår en tandblekningsbehandling på Shihabi Dental finns det några viktiga steg att följa:

 1. Undersökning: Först kommer tandläkaren att undersöka dina tänder och tandkött för att säkerställa att de är i god hälsa och redo för blekning. Eventuella tandproblem, såsom karies eller tandköttsinfektioner, måste behandlas innan tandblekningen kan påbörjas.
   

 2. Rengöring: En noggrann rengöring av dina tänder utförs för att ta bort plack och tandsten. Detta hjälper till att förbättra tandblekningens effektivitet och jämnhet.
   

 3. Rådgivning: Tandläkaren kommer att diskutera dina förväntningar, behandlingsalternativ och eventuella risker eller biverkningar med tandblekningen. 

Bor du i Malmö och vill göra en tandblekning, är du välkommen till oss på Shihabi Dental.

Big Smile
Hos tandläkaren

Efter tandblekningen

Det är viktigt att vidta några steg för att säkerställa att du behåller goda resultat efter tandblekningen

 1. Minska intaget av färgade livsmedel och drycker:
  För att förhindra att dina nyblekta tänder återigen missfärgas är det bäst att undvika konsumtion av färgade livsmedel och drycker såsom kaffe, te, rött vin, bär och tobak.
   

 2. Regelbunden tandborstning och användning av tandtråd: Fortsätt att borsta tänderna minst två gånger om dagen och använda tandtråd dagligen. Detta hjälper till att avlägsna plack och förebygga tandproblem.
   

 3. Använd skonsam tandkräm: Välj en tandkräm som är skonsam mot dina tänder för att undvika att de blir känsliga efter blekningen. Tandläkaren kan rekommendera en specifik tandkräm för att behålla blekningsresultaten.

DSC01065.jpg

Bor du i Malmö och vill boka tandblekning?

Se vårt utbud av lediga tider för tandblekning genom att klicka på knappen nedan.

Vanliga frågor om tandblekning

Hur fungerar tandblekning hos Shihabi Dental?

Om du bor i Malmö och vill genomföra tandblekning hos Shihabi Dental är du alltid välkommen till oss. Tandblekningen utförs med en anpassad blekgel som appliceras på dina tänder. Denna unika gel aktiveras sedan med antingen en noggrant kalibrerad laser eller genom användning av en specialdesignad ljuskälla. Hela behandlingsprocessen tar vanligtvis omkring en timme

Vilka typer av tandblekningsbehandlingar erbjuder Shihabi Dental?

medical-g7eca1f974_1920.jpg

Vi erbjuder främst två typer av tandblekningsbehandlingar. Behandling som utförs på kliniken och tar ungefär en timme, samt skräddarsydda hemblekningskit som du som patientkan använda bekvämt hemma i Malmö.

Vilka resultat kan jag förvänta mig efter en tandblekning?

Efter din tandblekning hos Shihabi Dental är det rimligt att förvänta sig en betydande ljusare nyans på dina tänder. Effekten kan variera beroende på dina personliga förutsättningar och den valda behandlingsmetoden. De flesta Malmöbor som genomgår behandlingen noterar en tydlig förbättring av tändernas färg, vilket resulterar i ett märkbart och förtjusande leende.

DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page