top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka Käkkirurgi i Helsingborg idag!

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Helsingborgs invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. 

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

Tandläkerstolar

När bör man boka käkkirurgi i Helsingborg?

Käkkirurgi hos Shihabi Dental i Helsingborg bör bokas vid specifika tandrelaterade behov. Vårt kompetenta team av käkkirurger erbjuder omfattande behandlingar för olika tillstånd som käkfrakturer, visdomständer och käkledsproblem.

 

Om du upplever smärta, svårigheter med tuggning eller andra käkrelaterade problem, är det dags att boka en konsultation hos oss. Vi kommer att bedöma din situation noggrant och utforma en individuell behandlingsplan för att åtgärda dina specifika behov.

Hur går käkkirurgi i Helsingborg till?

Käkkirurgi i Helsingborg hos Shihabi Dental är en specialiserad procedur som utförs av vårt erfarna team av käkkirurger. Processen går till på följande sätt:

Konsultation: Först genomförs en konsultation där du träffar käkkirurgen för att diskutera dina symtom, utföra undersökningar och ta röntgenbilder vid behov.

Förberedelser inför operation: Innan operationen kommer du att få instruktioner om eventuell fasta och förberedelse av munnen. Du kan även få recept på smärtstillande eller antibiotika om det behövs.

Själva operationen: Käkkirurgin utförs vanligtvis med lokalbedövning för att säkerställa att du är bekväm och smärtfri under ingreppet. Beroende på den specifika behandlingen kan det vara nödvändigt med mer omfattande bedövning eller sedering.

Återhämtning: Efter operationen får du detaljerade instruktioner om eftervården. Det kan inkludera användning av ispackar, smärtstillande medel, mjuk mat och undvikande av vissa aktiviteter. Du kommer också att bokas in för uppföljningsbesök för att övervaka läkningen och ta bort stygn vid behov.

Det är viktigt att notera att varje käkkirurgisk procedur är individuell och kan variera beroende på patientens tillstånd och behandlingsbehov. 

11062b_ba5e3a2b0bf54f568e207bb681d345ff~mv2_edited.jpg
DSC01065.jpg

Boka käkkirurgi i Helsingborg?

Se vårt utbud av lediga tider genom att klicka på knappen nedan.

Varför genomföra käkkirurgi i Helsingborg hos Shihabi Dental?

Shihabi Dental har ett erfaret och kompetent team av käkkirurger som specialiserar sig på olika käkrelaterade tillstånd. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att du får behandling av professionella med omfattande kunskap och expertis.

Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och utföra en noggrann undersökning för att utforma en individuell behandlingsplan som passar just dig.

Efter din käkkirurgi i Helsingborg kommer vi att ge dig detaljerade instruktioner för eftervård och boka in uppföljningsbesök för att övervaka läkningsprocessen och säkerställa att du återhämtar dig på bästa möjliga sätt.

DSC01029.jpg
DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page