top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka invisalign idag!

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Malmös invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. Vi finns i Helsingborg.

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

Tandläkare recension

Vad är invisalign?

Invisalign är en typ av tandreglering som används för att rätta till sneda tänder eller bettfel. Det skiljer sig från traditionella metoder som användning av metallklämmor och trådar. Istället använder Invisalign genomskinliga, skräddarsydda plastskenor som kallas aligners. Dessa aligners är utformade för att gradvis flytta tänderna till önskad position.

Hos oss på Shihabi Dental kan du få hjälp med invisalign, oavsett om du bör i Malmö. Boka en tid här på vår hemsida så hjälper vi dig.

Hur ser en behandling av invisalign ut?

Invisalign-behandlingen involverar användning av anpassade genomskinliga plastskenor, kallade aligners, som placeras över tänderna.

Först och främst gör tandläkaren eller ortodontisten en noggrann bedömning av dina tänder och tar avtryck, röntgenbilder eller digitala skannar av din mun för att skapa en 3D-modell av dina tänder. Denna modell används för att planera behandlingen och skapa dina skräddarsydda aligners.

11062b_ba5e3a2b0bf54f568e207bb681d345ff~mv2_edited.jpg
DSC01065.jpg

Bor du i Malmö och  vill boka tid för invisalign?

Se vårt utbud av lediga tider genom att klicka på knappen nedan.

Varför och när behöver man invisalign?

Det finns flera skäl till varför någon kan behöva Invisalign:

Sneda tänder: Om du har sneda tänder kan Invisalign hjälpa till att justera dem och skapa en jämnare och mer attraktiv tandrad.

Överbett: Om överkäken täcker den nedre käken för mycket när du biter kan Invisalign hjälpa till att korrigera detta problem genom att gradvis justera bettet.

Underbett: Om underkäken sticker ut framför den övre käken kan Invisalign användas för att flytta tänderna på rätt sätt och korrigera underbettet.

Det kan även finnas andra skäl till att börja använda Invisalign. Hör av dig till oss så gör vi en bedömning.

DSC01845.jpg
DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page