top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka akut tandvård idag

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Malmös invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. Vi finns i Helsingborg.

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

image00001 (1).jpeg

När bör du boka akut tandvård i Malmö?

Att veta när man ska boka akut tandvård kan vara utmanande, särskilt med tanke på omständigheterna och situationens allvar. Trots att vår klinik är belägen i Helsingborg sträcker vi oss även för att erbjuda akut tandvård till invånare i Malmö.

Om du upplever plötslig och intensiv tandvärk som inte avtar av sig själv, kan detta möjligtvis indikera en infektion eller annan allvarlig tandrelaterad fråga. I sådana fall är det avgörande att söka akut tandvård så snart som möjligt. Även om vår klinik är placerad i Helsingborg sträcker vi oss för att erbjuda våra tjänster till Malmö-invånare i behov.

Likaså, om du har ådragit dig en skada på dina tänder, som en utslagen eller sprucken tand, är det av största vikt att genast söka akut tandvård. Ju snabbare du får hjälp, desto större är möjligheten att rädda tanden eller reparera skadan på ett effektivt sätt. Vårt åtagande att erbjuda akut tandvård begränsas inte av vår plats; vi är engagerade i att tillgodose tandvårdsbehoven för både invånare i Helsingborg och Malmö.

Vad kostar det att boka akut tandvård i Malmö?

Även om vår klinik är belägen i Helsingborg, vill vi försäkra Malmöborna om att vi är här för att erbjuda akut tandvård av högsta kvalitet. Vi förstår vikten av att tillhandahålla omedelbar vård när tandproblem uppstår och strävar efter att vara tillgängliga även för våra grannar i Malmö.

Hos Shihabi Dental kan du få akut tandvård till förmånliga priser. Vi har en ambition att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga kostnader, så att alla har möjlighet att få den vård de behöver.

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar oss för en konsultation. På så sätt kan vi bedöma din specifika tandhälsa och ge dig en exakt prisuppgift för den nödvändiga tandvården. Vårt kompetenta team är specialiserat på att effektivt hantera akuta tandproblem, och vi är redo att hjälpa dig även med kort varsel.

DSC01057.jpg
DSC01065.jpg

Bor du i Malmö och behöver boka tid för akut tandvård?

Se vårt utbud av lediga tider för akut tandvård genom att klicka på knappen nedan.

Hur går akut tandvård till?

Vi förstår vikten av tillgänglighet när oplanerade tandproblem uppstår och vi är här för att stödja våra grannar i Malmö med snabb och pålitlig vård. Om du upplever tandvärk eller andra akuta tandproblem är det viktigt att du omedelbart söker hjälp från en erfaren tandläkare.

När du besöker oss för akut tandvård, kommer vår tandläkare att noggrant undersöka och bedöma dina tandproblem. Beroende på problemets omfattning kan behandlingen variera från en enkel fyllning till en rotbehandling eller till och med tanduttagning.

Vi på Shihabi Dental Clinic strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga tandvården, även när det gäller akuta problem. Vi är övertygade om att genom snabb och effektiv behandling kan vi lindra smärta och förhindra att tillstånden förvärras. Oavsett om du bor i Helsingborg eller Malmö, är vårt mål att erbjuda dig den akuta tandvård du behöver för en smärtfri och hälsosam munhälsa.

medical-g7eca1f974_1920.jpg
DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page