top of page

Vi har alltid tid för dig - Boka akut tandvård i Helsingborg idag

Vår ambition är att alltid finnas tillgängliga för Helsingborgs invånare, därför erbjuder vi öppettider alla dar i veckan för att du ska få en tid som passar dig bäst. Vi vill finnas till hands när du behöver oss som mest. 

✅ Öppet dag, kväll och helg

✅ Akuttandvård

✅  Drop in

image00001 (1).jpeg

När ska man boka akut tandvård?

Det kan vara svårt att veta när man ska boka akut tandvård, eftersom det beror på situationen och hur allvarlig den är. Generellt sett är det bäst att boka akut tandvård så snart som möjligt om du upplever smärta eller har en skada på tänderna.

Om du upplever plötslig och allvarlig tandvärk som inte går över på egen hand, kan det vara ett tecken på en infektion eller annan allvarlig tandproblem och du bör boka akut tandvård i Helsingborg så fort som möjligt.

Om du har en skada på tänderna, som en avslagen tand eller en tand som har knäckts, är det också viktigt att söka akut tandvård. Ju snabbare du får hjälp, desto större är chansen att tanden kan räddas eller att skadan kan repareras.

Vad kostar det att boka akut tandvård i Helsingborg?

Hos Shihabi Dental kan du få akut tandvård till rimliga priser. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till överkomliga priser, så att alla har möjlighet att få den vård de behöver.

Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en konsultation så att vi kan bedöma ditt tandproblem och ge dig en mer exakt prisuppgift för den nödvändiga tandvården. Vår erfarna personal är utbildad att hantera akuta tandproblem på ett effektivt sätt och vi är öppna för att hjälpa dig på kort varsel.

Du kan kontakta oss på telefon eller skicka ett meddelande via vår webbplats för att boka en tid för akut tandvård i Helsingborg. Vi strävar efter att ge dig den tandvård du behöver till ett pris som du har råd med.

DSC01057.jpg
DSC01065.jpg

Behöver du boka akut tandvård i Helsingborg?

Se vårt utbud av lediga tider för akut tandvård i Helsingborg genom att klicka på knappen nedan.

Hur går akut tandvård i Helsingborg till?

Akut tandvård i Helsingborg skiljer sig inte mycket från andra platser i Sverige. Om du har tandvärk eller andra akuta tandproblem, bör du söka omedelbar hjälp från en tandläkare.

När du kommer till oss för akut tandvård, kommer tandläkaren att undersöka och bedöma dina tandproblem. Beroende på problemets svårighetsgrad kan behandlingen variera från en enkel lagning till en rotfyllning eller tandutdragning.

Vi på Shihabi Dental Clinic strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga tandvården, inklusive akut tandvård. Vi är övertygade om att genom att snabbt åtgärda tandproblem kan vi minimera smärta och undvika att tillstånden försämras ytterligare.

medical-g7eca1f974_1920.jpg
DSC01029.jpg

Omdömen

Kontakta oss

Adress

Carl krooks gata 1

 252 25, Helsingborg

Öppettider

Mån-Fre 8:30 - 20:00

Lör-Sön 10:00 - 17:00

 

Kontakt

Tel: 076-564 14 78

Email: info@shihabidental.se

Meddelandet har skickats!

Glad att jag fick komma till kliniken. Jag mådde dåligt av mina tänder innan, Tandläkaren Farah Shkair fixade ett vitt fint leende till mig. Jag kan le stort nu. Tack så mycket!

- Wafaa Yasmin

bottom of page